петак, 08. јануар 2010.

ღ ~Biografija~ღ


Justin Drew Bieber (4.3.1994) je pop pjevac iz Stanforda, Ontario - Kanada.
Karijeru je zapoceo na you-tubeu, gdje ga je njegov buduci menedjer otkrio (Scooter Braun). Scooter Braun je otisao u Georgiu sa Justinom da se dogovori sa Usherom, tako je Justin uskoro snimio svoj prvi singl

U julu 2009, Justinova prva pjesma "One Time" je izasla. Pjesma je bila na 12 mjestu Canadian Hot 100 i 29 na Billboard Hot 100. Trenutno Justin radi na svom debitanskom albumu My World koji bi trebao izaci 17.11.2009.

Justin je imao 12. godina kada je osvojio takmičenje u Stanfordu. 2007 godina sa svojom mamom poceo je postovljati videe na You tube jer ostala porodica nije mogla prisustvovati njegovim nastupima. Scooter Braun je pronasao Justinov video na YT i odma je prepoznao njegov talenat. Uskoro nakon toga otisao je sa Justinom u Georgiju i tamo su se upoznali sa poznatim R'N'B pjevacem Usherom. Usher je odma pokazao interesovanje za Justinov talenat.

Privatni zivot

Justin trenutno živi u Atlanti, Georgiji. Njegov najbolji prijatelj je Christian Beadles. On je jedno vrijeme izlazio sa Christianovom sestrom ali su brzo prekinuli.

1. Album: "My World"


Justin trenutno radi na svom prvom albumu My World, u julu je izdao svoj prvi signl "One Time" koji je jako brzo potoa zarazni hit.

1 коментар: